Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4334
Назва: Патопсихологія
Автори: Чагарна (Роюк), Світлана Євгеніївна
Chaharna (Roiuk), Svitlana YE.
Бібліографічний опис: Чагарна С. Є. Патопсихологія : методичні рекомендації до самостійної та індивідуальної роботи студентів / С. Є. Чагарна ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра практичної психології та безпеки життєдіяльності. – Луцьк : Вежа-Друк, 2014. – 44 с.
Дата публікації: 2014
Дата внесення: 26-чер-2014
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: патопсихологія
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації до самостійної та індивідуальної роботи студентів побудовані з урахуванням того, що частина матеріалу з курсу вивчається студентами самостійно. За умов, що на лекції відведена незначна кількість годин, то цей вид навчальної діяльності передбачає ознайомлення студентів із основними категоріями і поняттями, методами та психологічними теоріями предмета. Виходячи з цього, в навчально-методичному виданні пропонується виклад тем курсу, завдання для самостійної та індивідуальної роботи студентів. Завдання сформульовані таким чином, щоб можна було засвоїти основні категорії патопсихології, історичні передумови і перспективи розвитку патопсихології, її міждисциплінарні зв’язки з іншими науками та оволодіти практичними навичками проведення патопсихологічного дослідження з використанням основних методів цієї дисципліни. Для цілісного уявлення про навчальний курс у навчально-методичному виданні представлені опис навчального курсу, його структура, тематичні огляди змістових модулів, питання для самостійної та індивідуальної роботи, питання для підготовки до екзамену, критерії оцінювання знань, тестові завдання для самостійної перевірки знань, та перелік літературних джерел, рекомендованих для опрацювання. Рекомендовано студентам галузі - 0101 «Педагогічна освіта», напряму підготовки 6.010106 «Соціальна педагогіка».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4334
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pathopsychology_metod.pdf795,14 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.