Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4327
Назва: Вища геодезія
Автори: Дейнека, Людмила Панасівна
Бібліографічний опис: Вища геодезія [Електронний ресурс] : наук.-допом. бібліогр. покажч. / Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Геогр. ф-т, Каф. геодезії, землевпорядкування і кадастру, Бібліотека ; уклад. Л. Дейнека. - Луцьк, 2014. - 125 назв.
Дата публікації: кві-2014
Дата внесення: 24-чер-2014
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, Географічний факультет
ББК: 20я1
Теми: бібліографічні видання
геодезія
Геометрія земного еліпсоїда
геодезичні задачі
Короткий огляд (реферат): Бібліографічний покажчик складений на замовлення кафедри геодезії, землевпорядкування і кадастру (СНУ ім. Лесі Українки, Географічний факультет ) на допомогу навчальному процесу та в науковій роботі. Видання включає книги, статті в продовжуваних, періодичних та неперіодичних виданнях (наявні у фондах бібліотеки). Література, подана в покажчику, згрупована у 4 розділи: Основи вищої геодезії Геометрія земного еліпсоїда Розв‘язування геодезичних задач Плоскі прямокутні координати Гауса-Крюгера Розміщення бібліографічних матеріалів у розділах подано за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Підбір бібліографічної інформації завершено у квітні 2014 р.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4327
Тип вмісту: Book
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні ресурси

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Geodesija.pdf280,64 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.