Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4122
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБегун, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorКовтун, Нонна Володимирівна-
dc.contributor.authorBegun, Svitlana I.-
dc.contributor.authorKovtun, Nonna V.-
dc.date.accessioned2014-05-30T10:38:12Z-
dc.date.available2014-05-30T10:38:12Z-
dc.date.issued2014-05-
dc.identifier.citationБегун С. І., Ковтун Н. В. Моделювання собівартості продукції підприємств хлібопекарської промисловості України / С. І. Бегун, Н. В, Ковтун // Молодий вчений , 2014 - № 5 (8). – С. 53 - 56uk_UK
dc.identifier.otherУДК 338.585:330.43-
dc.identifier.urihttp://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4122-
dc.description.abstractЗ метою ефективного управління собівартістю продукції доцільно використовувати економетричні моделі формування та прогнозування результативного показника. Досліджено та виявлено основні фактори впливу на собівартість однієї тони реалізованої продукції підприємств хлібопекарської галузі України. Розроблено лінійну багатофакторну модель залежності собівартості від факторних ознак, що дозволить прогнозувати її рівень на майбутні періоди та ефективно управляти операційними витратами підприємств хлібопекарської галузі України. Summary: In order to effectively control cost of production should be used econometric and forecasting model of the effective rate. Investigated and identified the major factors influencing the cost of production in baking industry in Ukraine. Developed linear multi-factor model that allow to predict the cost of production for future and effectively manage the operating costs of enterprises in the baking indutry.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВидавничий дім "Гельветика"uk_UK
dc.subjectсобівартістьuk_UK
dc.subjectхлібопекарська галузь Україниuk_UK
dc.subjectеконометрична модельuk_UK
dc.subjectмножинна лінійна регресіяuk_UK
dc.subjectматеріаломісткість продукціїuk_UK
dc.subjectпрогнозування собівартостіuk_UK
dc.subjectcost of productionuk_UK
dc.subjectbakery industryuk_UK
dc.subjecteconometric modeluk_UK
dc.subjectmultiple linear regressionuk_UK
dc.subjectcost forecastinguk_UK
dc.titleМоделювання собівартості продукції підприємств хлібопекарської промисловості Україниuk_UK
dc.title.alternativeMODELING the COST of production on baking industry enterprises in ukraineuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Modeling.pdf306,17 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.