Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4085
Назва: Сучасна українська літературна мова: морфологія
Автори: Костусяк, Наталія Миколаївна
Kostusiak, Nataliia M.
Бібліографічний опис: Костусяк Н.М. Сучасна українська літературна мова: морфологія : робоча програма та методичні рекомендації для студентів напряму підготовки 6.020303 “Українська мова і література” / Н. М. Костусяк ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Інститут філології та журналістики, кафедра української мови. – Луцьк : Вежа-Друк, 2014. – 60 с.
Дата публікації: 2014
Дата внесення: 27-тра-2014
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: морфологія
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичне видання укладено відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра філології, а також вимог кредитно-модульної організації навчального процесу. Воно містить відомості про структуру курсу “Сучасна українська літературна мова: морфологія”, теми та питання для обговорення на практичних заняттях, завдання для самостійної й індивідуальної робіт, схеми морфологічного розбору слів, відомості про методи й засоби діагностики успішності навчання, список джерел. Усе це сприятиме оптимізації навчальної діяльності студентів, допоможе виробити й удосконалити навички та вміння, необхідні для лінгвістичної підготовки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4085
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FFG)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
morfolog.pdf651,67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.