Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/3970
Назва: Теорія і практика перекладу (англійська мова)
Автори: Печко, Ніна Миколаївна
Pechko, Nina M.
Бібліографічний опис: Печко Н. М. Теорія і практика перекладу (англійська мова) : методичні рекомендації для підготовки до державного екзамену / Н. М. Печко ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет міжнародних відносин, кафедра іноземних мов. – Луцьк, 2013. – 95 с.
Дата публікації: 2013
Дата внесення: 7-тра-2014
Видавництво: Східноєвропейський національний університет
Теми: теорія і практика перекладу
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичні рекомендації складаються з теоретичного та практичного розділів та містять основні узагальнені теоретичні та навчально-прикладні положення курсу «Теорія і практика перекладу (англійська мова)» і розроблені для студентів V курсу факультету міжнародних відносин (спеціальностей “Країнознавство”, “Міжнародні відносини”, “Міжнародні економічні відносини”, “Міжнародна інформація”) з метою допомоги у підготовці до державного екзамену зі вказаної навчальної дисципліни. Структура навчально-методичних рекомендацій включає теоретичний розділ, що висвітлює основні теоретичні та практично-прикладні аспекти курсу «Теорія і практика перекладу», та практичний розділ. Останній містить тексти українською та англійською мовами й лексичні опори до них. Запропонований фактичний навчальний матеріал можна використати для тренування та вдосконалення навичок перекладу з української мови на англійську і навпаки, що є інструментарієм практичного застосування теоретико-прикладних положень курсу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/3970
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
teor_pereklad_metod.pdf923,38 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.