Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/3854
Назва: Лінгвокраїнознавство
Автори: Дейнека, Людмила Панасівна
Авдєєнко, Тетяна Євгенівна
Бібліографічний опис: Лінгвокраїнознавство [Електронний ресурс] : наук.-допом. бібліогр. покажч. / Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Каф. анг. філол., Бібліотека ; уклад. Л. Дейнека ; упоряд. Т. Є. Авдеєнко. - Луцьк, 2014. - 154 назви.
Дата публікації: 2014
Дата внесення: 24-кві-2014
Видавництво: Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки; кафедра англійської філолології, Бібліотека
ББК: 81я1
Теми: лінгвокраїнознавство
бібліографічні видання
Короткий огляд (реферат): Мета бібліографічного покажчика – з найбільшою повнотою подати бібліографічну інформацію з навчальної дисципліни «Лінгвокраїнознавство», яка викладається у Східноєвропейському національному університеті ім. Лесі Українки (Філологія, мова та література (англійська)) для забезпечення навчальної і науково-дослідної роботи студентів. Бібліографічні матеріали згруповано за розділами: І. Лінгвокраїнознавство як аспект лінгвокультурологічного опису англійських етноспецифічних одиниць. 1. Статус лінгвокраїнознавства на сучасному етапі лінгвістичного знання. 2. Номінативні одиниці як джерела та носії національної семантики 3. Особливості функціонування англійських мовних реалій у сучасному англомовному середовищі. ІІ. Особливості проблем перекладу англійських мовних реалій та їх систематизації. 4. Проблеми передачі англійських мовних реалій з урахуванням ступеня їх еквівалентності 5. Класифікація американських мовних реалій за семантичним критерієм. Розміщення джерел у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Всі описи мають шифр, що полегшить пошук літератури. Література, яка вміщена в покажчику, є наявною у фондах бібліотеки. Підбір завершено у березні 2014 р. Рекомендовано для викладачів, студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/3854
Тип вмісту: Book
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні ресурси

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lingwokrajinosnawstwo.pdf342,09 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.