Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/3852
Назва: Англійська мова: завдання для самостійної роботи
Автори: Черняк, Оксана Павлівна
Cherniak, Oksana P.
Бібліографічний опис: Черняк О. П. Англійська мова: завдання для самостійної роботи : навчально-методичні рекомендації для студентів 1 курсу факультету міжнародних відносин екстернатної форми навчання / Оксана Павлівна Черняк ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет міжнародних відносин, кафедра іноземних мов. - Луцьк, 2014. - 48 с.
Дата публікації: 2014
Дата внесення: 24-кві-2014
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: екстернатна форма навчання
самостійна робота з англійської мови
Короткий огляд (реферат): Метою завдань для самостійної роботи студентів екстернатної форми навчання є формування у студентів фонетичних та орфографічних навичок англійської мови; засвоєння правил читання і правопису; вдосконалення набутих умінь, навичок у читанні, перекладі, граматиці, монологічному та діалогічному мовленні на основі лексичного та граматичного матеріалу та їхнє застосування на практиці. Завдання для самостійної роботи з англійської мови для студентів екстернатної форми навчання розроблені згідно з робочою програмою нормативної навчальної дисципліни “Іноземна мова (англійська)” підготовки ОКР ”Бакалавр” зі спеціальності “Міжнародні відносини”. Завдання розбиті на 8 змістових модулів. Розроблена система завдань сприяє подальшому розвитку у студентів вмінь та навичок самоконтролю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/3852
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
engl_mova1kurs.Pdf446,24 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.