Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/3848
Назва: Управлінське документознавство
Автори: Яцечко (Блаженко), Тетяна Володимирівна
Yatsechko (Blazhenko), T. V.
Бібліографічний опис: Яцечко (Блаженко), Т. В. Управлінське документознавство : робоча програма нормативної навчальної дисципліни підготовки спеціаліста спеціальності 7.020105 «Документознавство та інформаційна діяльність» / Т. В. Яцечко (Блаженко) ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра документознавства і музейної справи. - Луцьк, 2013. - 18 с.
Дата публікації: 2013
Дата внесення: 23-кві-2014
Теми: управління
документ
документація
класифікація
система документації
управлінське документознавство
формуляр-зразок
гриф
Короткий огляд (реферат): Метою навчальної дисципліни „Управлінське документознавство” є знайомство студентiв з управлінським документознавство як конституйованим напрямом у структурі спеціального документознавства. Управлінське документознавство виходячи з історії його розвитку і сучасного стану як наукової дисципліни, досліджує проблеми документування управлінської інформації та її функціонування у документованій формі саме у межах органу державної влади, органу місцевого самоврядування, підприємства, установи, організації, іншого суб„єкта господарювання, об„єднання громадян. Курс тісно пов‟язаний з такими загальнопрофесійними і спеціальними дисциплінами, як “Документознавство”, “Документно-інформаційні комунікації”, “Документацій не забезпечення діяльності установи (за фаховим спрямуванням)”, “Діловодство”, “Архівознавство” та ін.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/3848
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
uprav_doc.pdf355,47 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.