Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/373
Назва: Основи Інтернет : методичні рекомендації
Автори: Павленко, Юлія Степанівна
Гришанович, Тетяна Олександрівна
Pavlenko, Yuliia S.
Hryshanovych, Tetiana O.
Бібліографічний опис: Павленко Ю. С. Основи Інтернет : метод. рек. до вивч. дисц. "Основи Інтернет" для студ. спец. "Інформатика" / Ю. С. Павленко, Т. О. Гришанович. - Луцьк : ВНУ ім. Лесі Українки, 2012. - 98 с.
Дата публікації: 2012
Дата внесення: 15-кві-2013
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: Інтернет
HTML
Іnternet
Короткий огляд (реферат): Дані вказівки призначені для студентів другого курсу спеціальності "Інформатика" для самостійного вивчення курсу "Основи Інтернет": оволодіння теоретичним матеріалом та практичними навичками роботи в мережі Інтернет. Цей матеріал також може бути використаний студентами інших спеціальностей, які вивчають роботу в Інтернет та створення веб-сторінок засобами HTML. Посібник містить теоретичні відомості про структуру та сервіси Інтернет, мову розмітки гіпертекстових документів HTML, технологію каскадних таблиць стилів CSS, Наведений матеріал є достатнім для виконання завдань лабораторних робіт. В кінці сформульовані питання та завдання для самостійної роботи студентів, які дозволять детальніше ознайомитись із деякими сервісами мережі, програмними продуктами для роботи в мережі та розробки веб-сторінок.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/373
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FITM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
internet.doc2,76 MBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
internet.pdf1,36 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.