Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/3594
Назва: Французька мова. Практикум перекладу
Автори: Сінченко, Євгенія Іванівна
Ураєва, Ірина Григорівна
Sinchenko, Yevheniia I.
Uraieva, Iryna H.
Бібліографічний опис: Сінченко Є. І. Французька мова. Практикум перекладу : метод. рек. з практики перекладу для студентів ІІІ-ІV курсів факультету міжнародних відносин / Є. І. Сінченко, І. Г. Ураєва ; Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет міжнародних відносин, кафедра іноземних мов. - Луцьк, 2008. - 65 с.
Дата публікації: 2008
Дата внесення: 14-бер-2014
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: практикум перекладу
французька мова
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації мають за мету навчання практичного застосування теоретичних положень перекладознавства, вироблення та вдосконалення навичок та вмінь практики перекладу. Побудовані за комплексним принципом, методичні рекомендації складаються із двох частин. У першій частині пропонується система вправ, орієнтованих на вироблення навичок вимови, тренування уваги та пам´яті, а також на переклад явищ лексичного, граматичного та стилістичного порядку, тобто максимально охоплюють усі необхідні аспекти практики перекладу і знаходяться у відповідності із його теоретичними засадами. Друга частина містить сучасні, оригінальні, неадаптовані тексти для перекладу з французької мови на українську, з української на французьку та для одночасного двостороннього перекладу із вказаних мов. Методичні рекомендації призначені для студентів ІІІ та ІV курсів факультету міжнародних відносин, а отже увесь комплекс вправ та текстів підібраний із урахуванням специфіки мовної підготовки спеціалістів для міжнародного співробітництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/3594
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
method completissimo (2).pdf412,32 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.