Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/3545
Назва: Методичні вказівки до індивідуальної та самостійної роботи з дисципліни "Податки та фіскальна політика"
Автори: Івашко, Олена Анатоліївна
Ivashko, O. A.
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до індивідуальної та самостійної роботи з дисципліни “Податки і фіскальна політика” (для студентів спеціальності 8.03050830 – Оподаткування) / Укл.: Івашко О. А. – Луцьк: ВНУ ім. Лесі Українки, 2011. - 20 с.
Дата публікації: 2011
Дата внесення: 5-бер-2014
Видавництво: Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: податки
фіскальна політика
Короткий огляд (реферат): "Податки і фіскальна політика” є нормативною дисципліною навчального плану підготовки магістра напряму 8. 03050830 „Оподаткування”. Мета курсу полягає в сприянні підготовці кваліфікованих фахівців, що володіють системою знань з теорії та практики оподаткування і фіскальної політики. Курс сформований на основі науковообгрунтованих знань та припущень і орієнтований на сучасне економічне мислення. Отримані знання сприятимуть кращому розумінню мотивів поведінки суб’єктів держави на різних стадіях економічного розвитку, аналізу правильності прийняття рішень стосовно формування та розподілу фінансових ресурсів держави. Курс передбачає отримання знань стосовно теорії та практики оподаткування та податкового регулювання, формування та використання доходів бюджетів, організації проведення державних закупівель та тендерів, фінансового та податкового менеджменту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/3545
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
podfiskpol.pdf348,66 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.