Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29868
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorІльїн, Леонід Володимирович-
dc.contributor.authorСурмик, Вадим Володимирович-
dc.date.accessioned2025-12-17T14:18:14Z-
dc.date.available2025-12-17T14:18:14Z-
dc.date.issued2025-12-
dc.identifier.citationСурмик В. В. Проєкт еко-готелю у приміській рекреаційній зоні : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. Л. В. Ільїн ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2025. 101 с.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29868-
dc.description.abstractРозвиток екологічно-орієнтованого готельного бізнесу можна вважати перспективним для держави напрямом, оскільки є значна кількість придатних для цього ландшафтів, низький рівень заселеності територій, попит на екологічні послуги серед відпочивальників. Сприятливими умовами до будівництва екоготелів у регіонах є: значні рекреаційно-туристичні ресурси; популяризація екологічно чистих матеріалів і продуктів; потреба у широкому спектрі додаткових послуг та ін. У кваліфікаційній роботі здійснена спроба спроектувати екологічний готель «Зачарований Став» у приміській рекреаційній зоні поблизу обласного центу (село Гаразджа). Метою дослідження є виконання наступних завдань: визначити маркетингову політику проектованого екологічного готелю; охарактеризувати інженерно-технологічні аспекти проєкту; проаналізувати будівельно-технічні показники проєкту; здійснити оцінку ефективності капітальних вкладень, окупності проєкту; оцінити прогнозовані результати економічної діяльності проектованого екологічного готелю; Предмет дослідження: прогнозування операційної та економічної діяльності готелю, організація і забезпечення функціонування готельно-ресторанного комплексу, організаційно-економічні розрахунки. Об’єктом дослідження є проєкт екологічного готелю «Зачарований Став» у приміській рекреаційній зоні. Практичне значення одержаних результатів полягає у тому, що теоретичні й методологічні положення щодо формування управління екологічним готелем мають конкретні пропозиції, придатні для практичного використання в управлінні підприємством.uk_UK
dc.subjectекологічний готельuk_UK
dc.subjectеко-готельuk_UK
dc.subjectпроєктuk_UK
dc.subjectзасіб розміщенняuk_UK
dc.subjectбудівельні показникиuk_UK
dc.subjectтехнічні показникиuk_UK
dc.subjectфінансові показникиuk_UK
dc.titleПроєкт еко-готелю у приміській рекреаційній зоніuk_UK
dc.typeMaster Thesis-
dc.contributor.affiliationКафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреаціїuk_UK
dc.contributor.affiliation241 Готельно-ресторанна справаuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
Розташовується у зібраннях:FGEO_KR (2025)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Syrmik_2025.pdf2,41 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.