Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29602
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРибак, Юлія Леонідівна-
dc.contributor.authorШепелюк, Марія Олександрівна-
dc.contributor.authorАндреєва, Валентина Вікторівна-
dc.contributor.authorБосак, Юлія Вікторівна-
dc.date.accessioned2025-12-01T09:53:50Z-
dc.date.available2025-12-01T09:53:50Z-
dc.date.issued2025-11-25-
dc.identifier.citationРибак Ю. Л., Шепелюк М. О., Андреєва В. В., Босак Ю. В. Методичні рекомендації з організації та проведення виробничої практики : для студентів освітнього рівня Магістр спеціальності 205 Лісове господарство / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет біології та лісового господарства, кафедра лісового та садово-паркового господарства. Луцьк, 2024. 37 с.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29602-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації створено для опису змісту практичної підготовки магістрів та організації проведення виробничої практики на базі підприємств, організацій та установ лісової галузі; встановлення обов’язків обох сторін, визначення послідовності виконання та порядок контролю проходження студентами усіх етапів виробничої практики. Методичні рекомендації призначені для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності 205 Лісове господарство, освітньо-професійної програми Лісове господарство Волинського національного університету імені Лесі Українкиuk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВолинський національний університет імені Лесі Українки-
dc.subjectвиробнича практикаuk_UK
dc.subjectлісове господарствоuk_UK
dc.titleМетодичні рекомендації з організації та проведення виробничої практикиuk_UK
dc.typeMethodical recommendationsuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
dc.subject.udc378.147.091.33-027.22:630(072)uk_UK
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prakt_metod.pdf2,47 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.