Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29390
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТищук, Інна Володимирівна-
dc.contributor.authorНовосад, Оксана Володимирівна-
dc.contributor.authorПасічник, Михайло Петрович-
dc.date.accessioned2025-11-25T10:46:06Z-
dc.date.available2025-11-25T10:46:06Z-
dc.date.issued2025-11-25-
dc.identifier.citationТищук І., Новосад О., Пасічник М. Інноваційні підходи до організації кейтерингових послуг у сфері харчування. Економіка та суспільство. 2025. Вип. 80. DOI : https://doi.org/10.32782/2524-0072/2025-80-31uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29390-
dc.description.abstractУ статті розглянуто сучасний стан і тенденції розвитку кейтерингових послуг у ресторанній сфері України. Визначено сутність кейтерингу як окремого напряму ресторанного господарства, що поєднує організацію харчування та сервісного обслуговування поза межами стаціонарних закладів. Проаналізовано технологічні та організаційні методи управління кейтерингом, зокрема використання сучасних інформаційних систем, гнучкий підхід до формування меню, персоналізації послуг та забезпечення високого рівня обслуговування. Окреслено переваги кейтерингових послуг, серед яких – мобільність, професійність персоналу, економія часу клієнтів, естетичність оформлення заходів та широкі можливості для проведення подій різного масштабу. Водночас виявлено проблеми галузі, пов’язані з нестабільністю стандартів якості, підвищенням вартості послуг та складнощами логістики в умовах воєнного стану та економічної кризи. Зазначено, що подальший розвиток кейтерингових послуг в Україні залежить від впровадження інноваційних технологій, цифровізації управлінських процесів, підвищення стандартів безпеки харчування та орієнтації на потреби споживачів. Отримані результати можуть бути використані для вдосконалення організації кейтерингової діяльності та формування ефективної стратегії розвитку підприємств ресторанної індустрії.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВидавничий дім "Гельветика"uk_UK
dc.subjectкейтерингuk_UK
dc.subjectресторанний бізнес-
dc.subjectорганізація обслуговування-
dc.subjectінноваційні технології-
dc.subjectякість послуг-
dc.subjectтенденції розвитку-
dc.titleІнноваційні підходи до організації кейтерингових послуг у сфері харчуванняuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
dc.identifier.doihttps://doi.org/10.32782/2524-0072/2025-80-31-
dc.citation.issue80-
dc.citation.journalTitleЕкономіка та суспільство-
dc.coverage.countryUAuk_UK
dc.subject.udc640.43:005.21uk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6803-Текст статті-6709-1-10-20251125.pdf353,96 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.