Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29308
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorBulakevych, Anna-
dc.contributor.authorMokhniuk, Anna-
dc.date.accessioned2025-11-21T14:12:18Z-
dc.date.available2025-11-21T14:12:18Z-
dc.date.issued2025-05-
dc.date.submitted2025-05-
dc.identifier.citationBulakevych, A., Mokhniuk, A. (2025). The Role of Artificial Intelligence in Enhancing Professional Communication in a Foreign Language. Сучасна освіта і наука Волині : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених (22 травня 2025 року). Луцьк, 2025. С. 62–63uk_UK
dc.identifier.isbn978-617-8279-52-3-
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29308-
dc.description.abstractArtificial intelligence significantly enhances professional communication in foreign languages by offering tools for translation, real-time interaction, and language learning. However, AI should complement-not replace-human empathy, cultural awareness, and language skills, which remain vital for effective communication in a global workforce.uk_UK
dc.format.extent62-63-
dc.language.isoenuk_UK
dc.publisherРегіональна рада молодих вчених при управлінні освіти і науки Волинської обласної державної адміністраціїuk_UK
dc.subjectProfessional Communicationuk_UK
dc.subjectAI-driven communication toolsuk_UK
dc.subjectartificial intelligenceuk_UK
dc.subjectforeign languageuk_UK
dc.subjecttechnological advancementsuk_UK
dc.titleThe Role of Artificial Intelligence in Enhancing Professional Communication in a Foreign Languageuk_UK
dc.typeConference Abstractuk_UK
dc.citation.conferenceСучасна освіта і наука Волині-
dc.contributor.affiliationLesya Ukrainka Volyn National Universityuk_UK
dc.contributor.affiliationLesya Ukrainka Volyn National Universityuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mokhniuk_62-63.pdf722,34 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.