Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29229Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Терещук, Oксана Степанівна | - |
| dc.contributor.author | Слуцька, Дарина Анатоліївна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-19T14:02:09Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-19T14:02:09Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Слуцька Д. А. Диверсифікація готельного бізнесу в умовах кризи : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. О. С. Терещук ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 106 с. | uk_UK |
| dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29229 | - |
| dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі звертається увага на ключову роль диверсифікації у готельному бізнесі, особливо в умовах війни, коли стійкість та виживання підприємств стає завданням першочергового значення. Тут аргументується, що адаптація до змінних умов та розширення спектру послуг і аудиторій є стратегічно важливими для подальшого розвитку бізнесу. Також зазначається, що диверсифікація не обмежується лише розширенням готельних послуг, що включає розвиток альтернативних напрямків, таких як оренда кімнат, індивідуальні локації, приватні заходи та інноваційні пропозиції. Окрім цього, такий підхід дозволяє зберігати конкурентоспроможність та забезпечувати стабільність у складних умовах. Важливими факторами, що обумовлюють необхідність диверсифікації є зміна у потреб та очікувань гостей, конкурентне середовище, а також економічні та політичні фактори, такі як тривалі воєнні дії та нестабільність економіки. Диверсифікація спрямована на зниження ризиків, пов'язаних з сезонністю, економічними коливаннями, та може призвести до збільшення доходів і прибутку. На основі результатів дослідження формулюються висновки щодо ефективності диверсифікації для готельних підприємств та розробляється власний проєкт, спрямований на популяризацію туризму та розширення готельного бізнесу на Волині. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.subject | диверсифікація | uk_UK |
| dc.subject | готельна мережа | uk_UK |
| dc.subject | проєкт | uk_UK |
| dc.subject | інвестиції, готелі | uk_UK |
| dc.subject | апарт-готелі | uk_UK |
| dc.subject | глемпінги | uk_UK |
| dc.subject | інновації | uk_UK |
| dc.title | Диверсифікація готельного бізнесу в умовах кризи | uk_UK |
| dc.type | Bachelor Thesis | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UK |
| dc.coverage.country | UA | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | FGEO_KR (2024) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Slyzka_2024.pdf | 5,12 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.