Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29212
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛисюк, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorОшурко, Людмила Петрівна-
dc.date.accessioned2025-11-19T12:04:12Z-
dc.date.available2025-11-19T12:04:12Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationОшурко Л. П. Особливості розвитку готельного бізнесу Німеччини (на прикладі готелю «Sauerbrey», місто Остероде-ам-Гару) : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. Т. В. Лисюк ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 69 с.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29212-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються перспективи розвитку готельної індустрії в Німеччині. Проаналізовано заклади розміщення та харчування в Остероде-ам-Гарц. На основі фактичного матеріалу розглянуто розвиток та особливості функціонування готелів у різні періоди. Представлено фактори, що сприяли розвитку готелів. На прикладі готелю "Sauerbrey" розглянуто сучасний стан готельної індустрії Німеччини та визначено проблеми і перспективи її подальшого розвитку.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.subjectзасоби розміщенняuk_UK
dc.subjectготельний бізнесuk_UK
dc.subjectіндустрія гостинностіuk_UK
dc.subjectготельне підприємстваuk_UK
dc.titleОсобливості розвитку готельного бізнесу Німеччини (на прикладі готелю «Sauerbrey», місто Остероде-ам-Гару)uk_UK
dc.typeBachelor Thesisuk_UK
dc.contributor.affiliationКафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреаціїuk_UK
dc.contributor.affiliation241 Готельно-ресторанна справаuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
Розташовується у зібраннях:FGEO_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Oshyrko_2024.pdf2,74 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.