Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29209
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorТищук, Інна Володимирівна-
dc.contributor.authorМазур, Богдана Володимирівна-
dc.date.accessioned2025-11-19T11:52:38Z-
dc.date.available2025-11-19T11:52:38Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМазур Б. В. Готельне господарство України в умовах війни: сучасний стан та основні тенденції розвитку : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. І. В. Тищук ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 47 с.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29209-
dc.description.abstractВ роботі досліджено пріоритетні напрямки інноваційної діяльності в готельній індустрії в сучасних умовах та основні чинники впливу на розвиток готельного господарства в Україні. Наведено основні основні стратегії розвитку які важливі для власників готелів за допомогою яких можливо підвищити ефективність роботи закладу. Проведено аналіз сучасного стану готельного господарства в Україні та організаційних процесів у готельному господарстві, тобто нетрадиційних методів залучення персоналу. Зазначено, що використання цих нетрадиційних методів залучення персоналу може допомогти готелям залучати талановитих працівників та забезпечувати ефективне функціонування бізнесу. Узагальнено інформацію щодо стратегічного та адаптивного управління у готельному господарстві. Успішне функціонування підприємств у складних ринкових умовах залежить від ефективного стратегічного управління. На жаль, багато підприємств готельного бізнесу не проявляють достатньої стратегічності, що призводить до поразок у конкурентній боротьбі. Пріоритетним рішенням цієї проблеми є впровадження сучасних механізмів стратегічного управління для розвитку успішної діяльності готельного господарства. Запропоновано шляхи удосконалення розвитку готельного господарства, через дослідження стратегічного та адаптивного управління у готельному господарстві.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.subjectінноваційна діяльністьuk_UK
dc.subjectстратегіяuk_UK
dc.subjectготельний бізнесuk_UK
dc.subjectуправлінняuk_UK
dc.titleГотельне господарство України в умовах війни: сучасний стан та основні тенденції розвиткуuk_UK
dc.typeBachelor Thesisuk_UK
dc.contributor.affiliationКафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреаціїuk_UK
dc.contributor.affiliation241 Готельно-ресторанна справаuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
Розташовується у зібраннях:FGEO_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mazyr_2024.pdf1,12 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.