Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29204Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Єрко, Ірина Володимирівна | - |
| dc.contributor.author | Демчук, Ольга Андріївна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-19T10:58:20Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-19T10:58:20Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Демчук О. А. Трансформація закладів готельно-ресторанного господарства в сучасних умовах (на прикладі Волинської області) : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. І. В. Єрко ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 84 с. | uk_UK |
| dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29204 | - |
| dc.description.abstract | У роботі досліджено процес трансформації закладів готельно-ресторанного господарства Волинської області у повоєнний період. Робота складається з трьох розділів, кожен з яких висвітлює ключові аспекти аналізу, оцінки та вдосконалення діяльності закладів ГРГ у складних умовах. У першому розділі представлено теоретичні основи та методологію дослідження, що включають огляд літератури та визначення основних понять і категорій у сфері готельно-ресторанного господарства. Другий розділ присвячено аналізу особливостей функціонування закладів ГРГ в умовах війни. В ньому розглянуто показники діяльності закладів ГРГ Волинської області, оцінено тенденції їх розвитку за допомгою анкетування, де було опитано 101 респондент, за допомогою анкети ознак безбар’єрності вдалося отримати дані про стан інклюзивності у 12 закладів розміщення з 31, які взяли участь у заповненні анкети та поданні необхідних відомостей. Проведено PEST та SWOT-аналізи, а також виконано конкурентний аналіз закладів ресторанного і готельного господарства міста Луцьк. Аналіз показав, що війна суттєво вплинула на діяльність цих закладів, зокрема на організацію дозвілля, кількість гостей та маркетингову політику. Третій розділ зосереджений на удосконаленні діяльності та підвищенні ефективності функціонування закладів ГРГ в умовах війни. Розглянуто проблеми, з якими стикаються заклади ГРГ, та запропоновано перспективи та шляхи їх оптимізації у післявоєнний період. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.subject | готельно-ресторанне господарство | uk_UK |
| dc.subject | конкурентний аналіз | uk_UK |
| dc.subject | PEST-аналіз | uk_UK |
| dc.subject | SWOT-аналіз | uk_UK |
| dc.subject | оптимізація діяльності | uk_UK |
| dc.subject | інклюзія | uk_UK |
| dc.title | Трансформація закладів готельно-ресторанного господарства в сучасних умовах (на прикладі Волинської області) | uk_UK |
| dc.type | Bachelor Thesis | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UK |
| dc.coverage.country | UA | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | FGEO_KR (2024) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Demchyk_2024.pdf | 3,56 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.