Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29199Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Тищук, Інна Володимирівна | - |
| dc.contributor.author | Арендарчук, Софія Володимирівна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-19T10:44:03Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-19T10:44:03Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Арендарчук С. В. Рекламна діяльність ресторану: оптимізація та шляхи підвищення ефективності : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. І. В. Тищук ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 57 с. | uk_UK |
| dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29199 | - |
| dc.description.abstract | В роботі досліджено теоретичні аспекти рекламної діяльності в ресторанному бізнесі, здійснено загальну характеристику реклами та рекламної діяльності та основні особливості планування. Наведено основні інструменти рекламної діяльності які важливі для власників ресторанів та гастрономічних закладів та за допомогою яких можливо підвищити ефективність роботи закладу. Проведено аналіз рекламних стратегій в ресторанній сфері, та SWOT-аналіз рекламних кампаній ресторанів. Узагальнено інформацію щодо основних переваг та перспектив використання онлайн-платформ та впливу соціальних мереж на рекламну діяльність. Зазначено, що використання онлайн-платформ, зокрема соціальних мереж, стає ключовим фактором для успіху рекламної діяльності. Соціальні мережі визначають нові стандарти комунікації та спілкування, та їхній вплив на рекламний ландшафт є несумісним із загальними традиційними підходами. Як показують дослідження, ці платформи не тільки забезпечують бізнесам доступ до широкої аудиторії, але й стають каталізатором зміни у способах взаємодії з клієнтами. Запропоновано шляхи підвищення ефективності рекламної діяльності для ресторанної сфери, шляхом аналізу використання креативних підходів у рекламі. | uk_UK |
| dc.subject | реклама | uk_UK |
| dc.subject | SWOT-аналіз | uk_UK |
| dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UK |
| dc.subject | бренд | uk_UK |
| dc.subject | соціальні мережі | uk_UK |
| dc.title | Рекламна діяльність ресторану: оптимізація та шляхи підвищення ефективності | uk_UK |
| dc.type | Bachelor Thesis | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UK |
| dc.coverage.country | UA | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | FGEO_KR (2024) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Arendarchuk_2024.pdf | 1,42 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.