Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28481
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorТерещук, Оксана Степанівна-
dc.contributor.authorМаксіменкова, Валерія Сергіївна-
dc.date.accessioned2025-09-16T09:13:46Z-
dc.date.available2025-09-16T09:13:46Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМаксіменкова В. С. Підвищення конкурентноспроможності готелю через удосконалення якості обслуговування : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. О. С. Терещук ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 83 с.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28481-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі визначено сутність управління персоналом у ресторанних закладах, розглянуто основні поширені методики оцінки якості готельних послуг, методи оцінки складових якості послуг та методи оцінки якості послуг на основі споживчого досвіду, їх переваги та недоліки, які стали основою аналізу якості готельних послуг. Здійснений аналіз організаційно-економічних показників готельно-відпочинкового комплексу «Панська Гора», його конкурентних позицій на ринку. Після проведення SWOT – аналізу було з'ясовано, що готельне підприємство має багато сильних сторін, що дозволить здійснити можливості підвищення рівня якості надання послуг, забезпечити якісне навчання персоналу, залучати нових клієнтів тощо. Здійснено аналіз системи обслуговування готелю та аналіз рівня задоволеності якістю готельних послуг гостей. проведена оцінка якості готельних послуг закладу за методикою SERVQUAL. Обґрунтовані шляхи щодо удосконалення якості послуг готелю «Панська Гора»: підвищення кваліфікації різних категорій працівників відповідно до вимог посад; розвиток у готелі методів матеріальної та моральної мотивації; удосконалення існуючої системи адаптації персоналу шляхом запровадження планів адаптації для окремих посад. Результати роботи можуть бути використані готельними підприємствами при удосконаленні системи дозволять збільшити якість обслуговування гостей готелю за рахунок вдосконалення таких показників, як довіра, доступність, комунікативні аспекти, розуміння проблем клієнтів, надійність, швидкість реакції, компетентність та ввічливість персоналу.uk_UK
dc.subjectякість готельних послугuk_UK
dc.subjectякість обслуговуванняuk_UK
dc.subjectметодика оцінки якостіuk_UK
dc.subjectрівень задоволеності гостейuk_UK
dc.titleПідвищення конкурентноспроможності готелю через удосконалення якості обслуговуванняuk_UK
dc.typeMaster Thesisuk_UK
dc.contributor.affiliationКафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреаціїuk_UK
dc.contributor.affiliation241 Готельно-ресторанна справаuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
Розташовується у зібраннях:FGEO_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Maksimenkova_2024.pdf605,5 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.