Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28479Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Тищук, Інна Володимирівна | - |
| dc.contributor.author | Мисливець, Ірина Володимирівна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-09-16T08:30:12Z | - |
| dc.date.available | 2025-09-16T08:30:12Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Мисливець І. В. Стратегії підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного бізнесу в умовах цифровізації : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. І. В. Тищук ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 78 с. | uk_UK |
| dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28479 | - |
| dc.description.abstract | У роботі досліджено теоретичні основи конкурентоспроможності готельно-ресторанного бізнесу, зокрема поняття, принципи та значення цифрових технологій у трансформації цієї галузі. Розглянуто вплив цифровізації на розвиток індустрії гостинності, включаючи використання інноваційних технологій, цифрових платформ та їхній вплив на якість обслуговування клієнтів. Акцент зроблено на ефективності бізнес-процесів, яка досягається завдяки впровадженню сучасних цифрових інструментів. Особливу увагу приділено стратегіям підвищення конкурентоспроможності в умовах цифрової трансформації. Запропоновано підходи до автоматизації операційних процесів, впровадження CRM-систем, розробки персоналізованих маркетингових стратегій та інших інноваційних рішень. На основі проведеного дослідження розроблено практичні рекомендації, що спрямовані на підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу через адаптацію до цифрових змін та активне впровадження новітніх технологій. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Волинський національний університет імені Лесі Українки | - |
| dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UK |
| dc.subject | цифровізація | uk_UK |
| dc.subject | готельноресторанний бізнес | uk_UK |
| dc.subject | інноваційні технології | uk_UK |
| dc.subject | автоматизація | uk_UK |
| dc.subject | блокчейн | uk_UK |
| dc.title | Стратегії підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного бізнесу в умовах цифровізації | uk_UK |
| dc.type | Master Thesis | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UK |
| dc.coverage.country | UA | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | FGEO_KR (2024) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Myslivets_2024.pdf | 1,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.