Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28479
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorТищук, Інна Володимирівна-
dc.contributor.authorМисливець, Ірина Володимирівна-
dc.date.accessioned2025-09-16T08:30:12Z-
dc.date.available2025-09-16T08:30:12Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМисливець І. В. Стратегії підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного бізнесу в умовах цифровізації : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. І. В. Тищук ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 78 с.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28479-
dc.description.abstractУ роботі досліджено теоретичні основи конкурентоспроможності готельно-ресторанного бізнесу, зокрема поняття, принципи та значення цифрових технологій у трансформації цієї галузі. Розглянуто вплив цифровізації на розвиток індустрії гостинності, включаючи використання інноваційних технологій, цифрових платформ та їхній вплив на якість обслуговування клієнтів. Акцент зроблено на ефективності бізнес-процесів, яка досягається завдяки впровадженню сучасних цифрових інструментів. Особливу увагу приділено стратегіям підвищення конкурентоспроможності в умовах цифрової трансформації. Запропоновано підходи до автоматизації операційних процесів, впровадження CRM-систем, розробки персоналізованих маркетингових стратегій та інших інноваційних рішень. На основі проведеного дослідження розроблено практичні рекомендації, що спрямовані на підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу через адаптацію до цифрових змін та активне впровадження новітніх технологій.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВолинський національний університет імені Лесі Українки-
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UK
dc.subjectцифровізаціяuk_UK
dc.subjectготельноресторанний бізнесuk_UK
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UK
dc.subjectавтоматизаціяuk_UK
dc.subjectблокчейнuk_UK
dc.titleСтратегії підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного бізнесу в умовах цифровізаціїuk_UK
dc.typeMaster Thesisuk_UK
dc.contributor.affiliationКафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреаціїuk_UK
dc.contributor.affiliation241 Готельно-ресторанна справаuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
Розташовується у зібраннях:FGEO_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Myslivets_2024.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.