Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27698
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисюк, Тетяна Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-06T12:13:59Z | - |
dc.date.available | 2025-05-06T12:13:59Z | - |
dc.date.issued | 2025-02-07 | - |
dc.identifier.citation | Лисюк Т. В. Інноваційні підходи в розвитку туризму: досвід гірськолижного курорту Буковель. Integration of Education, Science and Business in Modern Environment: Winter Debates: Proceedings of the 6th International Scientific and Practical Internet Conference, February 6-7, 2025. Dnipro, 2025. С. 206-209. | uk_UK |
dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27698 | - |
dc.description.abstract | Сучасний туризм є однією з найбільш динамічно розвиваючих галузей світової економіки. Інновації відіграють ключову роль у формуванні конкурентних переваг туристичних регіонів. Український курорт Буковель є яскравим прикладом успішного впровадження інноваційних технологій і стратегій для залучення туристів та розвитку місцевої економіки. Буковель став провідним гірськолижним курортом України завдяки значним інвестиціям у розвиток інфраструктури. Значний акцент було зроблено на створення зручних та комфортних умов для туристів, що позитивно вплинуло на туристичний потік та підвищило міжнародну конкурентоспроможність курорту. | uk_UK |
dc.format.extent | 206-209 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.subject | туризм | uk_UK |
dc.subject | рекреація | uk_UK |
dc.subject | курорт | uk_UK |
dc.subject | гірськолижний курорт | uk_UK |
dc.subject | гірськолижний курорт Буковель | uk_UK |
dc.subject | інноваційні підходи | uk_UK |
dc.title | Інноваційні підходи в розвитку туризму: досвід гірськолижного курорту Буковель | uk_UK |
dc.type | Conference Abstract | uk_UK |
dc.citation.conference | Integration of Education, Science and Business in Modern Environment: Winter Debates | - |
dc.contributor.affiliation | Волинський національний університет імені Лесі Українки, доцент кафедри готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації географічного факультету, кандидат педагогічних наук, доцент | uk_UK |
dc.coverage.country | UA | uk_UK |
dc.identifier.orcid | https://orcid.org/0000-0003-1629-9652 | - |
dc.relation.references | 1. Лисюк Т. В. Інноваційні рішення в готельно-ресторанному бізнесі: технології автоматизації та персоналізації послуг. Економіка та суспільство. 2024. № 67. URL: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2024-67-13 | uk_UK |
dc.relation.references | 2. Зарубіна, А., Онойко, Ю., Щербатюк, Н. Сучасні тенденції розвитку внутрішнього туризму. Економіка та суспільство. 2023. № 48. URL: https://doi.org/10.32782/2524- 0072/2023-48-32 | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи (FGEO) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bukovel.pdf | 1,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.