Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27698
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛисюк, Тетяна Василівна-
dc.date.accessioned2025-05-06T12:13:59Z-
dc.date.available2025-05-06T12:13:59Z-
dc.date.issued2025-02-07-
dc.identifier.citationЛисюк Т. В. Інноваційні підходи в розвитку туризму: досвід гірськолижного курорту Буковель. Integration of Education, Science and Business in Modern Environment: Winter Debates: Proceedings of the 6th International Scientific and Practical Internet Conference, February 6-7, 2025. Dnipro, 2025. С. 206-209.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27698-
dc.description.abstractСучасний туризм є однією з найбільш динамічно розвиваючих галузей світової економіки. Інновації відіграють ключову роль у формуванні конкурентних переваг туристичних регіонів. Український курорт Буковель є яскравим прикладом успішного впровадження інноваційних технологій і стратегій для залучення туристів та розвитку місцевої економіки. Буковель став провідним гірськолижним курортом України завдяки значним інвестиціям у розвиток інфраструктури. Значний акцент було зроблено на створення зручних та комфортних умов для туристів, що позитивно вплинуло на туристичний потік та підвищило міжнародну конкурентоспроможність курорту.uk_UK
dc.format.extent206-209-
dc.language.isoukuk_UK
dc.subjectтуризмuk_UK
dc.subjectрекреаціяuk_UK
dc.subjectкурортuk_UK
dc.subjectгірськолижний курортuk_UK
dc.subjectгірськолижний курорт Буковельuk_UK
dc.subjectінноваційні підходиuk_UK
dc.titleІнноваційні підходи в розвитку туризму: досвід гірськолижного курорту Буковельuk_UK
dc.typeConference Abstractuk_UK
dc.citation.conferenceIntegration of Education, Science and Business in Modern Environment: Winter Debates-
dc.contributor.affiliationВолинський національний університет імені Лесі Українки, доцент кафедри готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації географічного факультету, кандидат педагогічних наук, доцентuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
dc.identifier.orcidhttps://orcid.org/0000-0003-1629-9652-
dc.relation.references1. Лисюк Т. В. Інноваційні рішення в готельно-ресторанному бізнесі: технології автоматизації та персоналізації послуг. Економіка та суспільство. 2024. № 67. URL: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2024-67-13uk_UK
dc.relation.references2. Зарубіна, А., Онойко, Ю., Щербатюк, Н. Сучасні тенденції розвитку внутрішнього туризму. Економіка та суспільство. 2023. № 48. URL: https://doi.org/10.32782/2524- 0072/2023-48-32uk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bukovel.pdf1,17 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.