Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/2745
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорожанов, Юрій Юрійович-
dc.contributor.authorHorozhanov, Yu. Yu.-
dc.date.accessioned2014-01-20T20:15:54Z-
dc.date.available2014-01-20T20:15:54Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГорожанов Ю. Ю. Ергоніми міста Луцька: структурно-семантичний аналіз / Ю. Ю. Горожанов // Філологічні студії : Науковий вісник Криворізького національного університету : зб. наук. праць / редкол. : Ж. В. Колоїз (відп. ред.), П. І. Білоусенко, В. П. Олексенко та ін. - Кривий Ріг, 2013. - Вип. 9. - С. 134-139.uk_UK
dc.identifier.urihttp://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/2745-
dc.description.abstractСтаття стосується структурно-семантичного аналізу ергонімів міста Луцька (на прикладі назв закладів харчування). Розглянуто погляди лінгвістів на розуміння терміна ергонім. Проаналізовано 275 назв ресторанів, кафе, барів, піцерій та з'ясовано, що структурно ці ергоніми розподіляються на одно-, дво-, три- та багатокомпонентні. This article deals with the structural and semantic analyses of Lutsk's ergonims (for example, names of dining-rooms). Have considered the views of linguists at understanding of the term ergonim. Analyzed 275 names of restaurants, cafes, bars, pizzerias and found that these structural ergonims are divided into one-, two-, three-and multicomponent.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherДВНЗ "Криворізький національний університет"uk_UK
dc.subjectергонімuk_UK
dc.subjectструктураuk_UK
dc.subjectсемантикаuk_UK
dc.subjectаналізuk_UK
dc.subjectзаклади харчуванняuk_UK
dc.subjectergonimsuk_UK
dc.subjectstructure-
dc.subjectsemantics-
dc.subjectanalysis-
dc.subjectdining-room-
dc.titleЕргоніми міста Луцька: структурно-семантичний аналізuk_UK
dc.title.alternativeErgonims of Lutsk: structural and semantic analysis-
dc.typeArticleuk_UK
dc.identifier.udcУДК 811.161.2'373.2-
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи студентів та аспірантів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
971-3781-1-PB.pdf604,69 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.