Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/26460| Назва: | Oбґрунтування кoнкурeнтoспрoмoжнoстi продукції пiдприємства та рoзрoбка шляхiв її пiдвищeння | 
| Автори: | Бойко, Владислав Андрійович | 
| Приналежність: | Кафедра економіки і торгівлі 076 Підприємництво та торгівля | 
| Бібліографічний опис: | Бойко В. А. Oбґрунтування кoнкурeнтoспрoмoжнoстi продукції пiдприємства та рoзрoбка шляхiв її пiдвищeння: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 076 Підприємництво та торгівля / наук. керівник К. В. Павлов. Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 74 с. | 
| Дата публікації: | 2024 | 
| Дата внесення: | 11-гру-2024 | 
| Видавництво: | Волинський національний університет імені Лесі Українки | 
| Країна (код): | UA | 
| Науковий керівник: | Павлов, Костянтин Володимирович | 
| Теми: | конкурентоспроможність конкурентоспроможність продукції шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції зарубіжний досвід управління конкурентоспроможністю продукції стратегія | 
| Короткий огляд (реферат): | У роботі досліджено теоретичні та методологічні основи формування конкурентоспроможності продукції підприємства. Проаналізовано досвід, як зарубіжний, так і вітчизняний, у вдосконаленні шляхів підвищення конкурентоспроможності продукції. Проведено аналіз рівня конкурентоспроможності продукції досліджуваного підприємства та його господарської діяльності. Запропоновано шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства, а також економічно обґрунтовано заходи для її вдосконалення та підвищення конкурентоспроможності. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/26460 | 
| Тип вмісту: | Master Thesis | 
| Розташовується у зібраннях: | FEU_KR (2024) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Boiko_2024.pdf | 1,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
