Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/2570
Назва: Генетика людини
Автори: Шевчук, Тетяна Яківна
Shevchuk, T. Ya.
Бібліографічний опис: Шевчук Т. Я. Генетика людини : робоча програма навчальної дисципліни / Т. Я. Шевчук ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, біологічний факультет, кафедра фізіології людини і тварин. - Луцьк, 2013. - 21 с.
Дата публікації: 2013
Дата внесення: 13-гру-2013
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: генотип людини
основні функції білків
Короткий огляд (реферат): Робоча програма навчальної дисципліни «Генетика людини» розроблено згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу. В даному методичному виданні подано опис навчальної дисципліни, мета та завдання, коротко опис змістових модулів по даній дисципліні, а також структура навчальної дисципліни, де чітко розписані кількість лекційних, практичних годин на кожну тему та кількість годин на індивідуальну і самостійну роботу по кожній темі. Теми практичних занять та теми для самостійної роботи подані у вигляді таблиць. Подається перелік індивідуальні завдань. Чітко розписані методи і форми навчання для даної навчальної дисципліни. Форма підсумкового контролю успішності навчання проводиться у вигляді заліку в усній формі; є перелік питання для підготовки. Окрім того, окремо виділено методи та засоби діагностики успішності навчання та розподіл балів, які отримують студенти. Чітко розписані критерії оцінювання усіх видів робіт (усні відповіді, практичні навички, індивідуальні завдання, модульні контрольні роботи). В кінці робочої програми подається методичне забезпечення даної дисципліни та список джерел, які оформлені за сучасними вимогами. Оскільки сьогодення вимагає нових підходів у галузі освіти і науки, навчально-методичне видання «Робоча програма навчальної дисципліни "Генетика людини" для студентів спеціальності «біологія», освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» денної форми навчання є преорітетним як за структурою, інформативністю, так і за науково-методичним рівнем та буде корисним виданням як для студентів, так і викладачів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/2570
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
genetyka_rab_progr.pdf379,71 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.