Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/2529
Назва: Мейотичний мутант томату dsm2
Автори: Лісовська, Тетяна Павлівна
Коцун, Лариса Олександрівна
Кузьмішина, Ірина Іванівна
Lisovska, T. P.
Kotsun, L. A.
Kuzmishyna, I. I.
Бібліографічний опис: Лісовська Т. П. Мейотичний мутант томату dsm2 / Т. П. Лісовська, Л. О. Коцун, І. І. Кузьмішина // Сучасні проблеми біології, екології та хімії : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 25-річчю біологічного факультету, м. Запоріжжя, 11-13 травня 2012 р. / Запорізький національний університет. – Запоріжжя, 2012. – С. 82-83.
Дата публікації: 2012
Дата внесення: 5-гру-2013
Видавництво: ДВНЗ Запоріжський національний університет
Теми: мейотичні мутанти
томат
Короткий огляд (реферат): За цитологічним виявом досліджувана мутація належить до синаптичних із негомологічним синапсисом. За співвідношенням бівалентів та унівалентів вона характеризується середнім ступенем десинапсису. Мейотична мутація dsm2 має вияв як у мікроспорогенезі, так і у мегаспорогенезі, про що свідчить низька фертильність пилку і незначна кількість насінин, які зав’язалися, на плід у мутантних рослин. Мейотична мутація dsm2 томату носить рецесивний характер успадкування і визначається одним геном.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/2529
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
konf2012_Zaporizh.pdf225,92 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.