Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24415
Назва: Теоретичні засади та методика проведення експертизи цінності документів
Автори: Доник, Анастасія Сергіївна
Приналежність: Кафедра музеєзнавства, памʼяткознавства та інформаційно-аналітичної діяльності
029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа
Бібліографічний опис: Доник А. С. Теоретичні засади та методика проведення експертизи цінності документів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец.  029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа / наук. кер. С. В. Чибирак ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 71 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 2-лип-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Чибирак, Світлана Вікторівна
Теми: експертиза цінності документів
документ
архів
документознавство
експертні комісії
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні положення та практичні аспекти проведення експертизи цінності документів. Робота розкриває нормативно правовий аспект експертизи, звернувши увагу як на міжнародний, так і на вітчизняний досвід, що регулює процес експертизи документів, з метою забезпечення належного збереження та використання документів у майбутньому. Основна увага у дослідженні приділяється детальному аналізу теоретичних підходів до оцінювання цінності документів, визначенню критеріїв та параметрів, що впливають на встановлення їх цінності. Окремо розглядаються методологічні підходи до проведення експертизи, включаючи організаційний етап, методики та інструменти, що застосовуються для забезпечення об'єктивності та точності оцінки. У кваліфікаційній роботі також аналізуються питання організації процесу експертизи, включаючи планування, підготовку документів до оцінювання, формування експертних комісій та документаційне супроводження процесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24415
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:FH_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
donyk_2024.pdf1 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.