Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24367
Назва: Соціальний захист осіб з інвалідністю в Луцькій міській територіальній громаді
Автори: Телебей, Вікторія Юріївна
Приналежність: Кафедра соціальної роботи та педагогіки вищої школи
232 Соціальне забезпечення
Бібліографічний опис: Телебей В. Ю. Соціальний захист осіб з інвалідністю в Луцькій міській територіальній громаді: робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра: спец. 232 Соціальне забезпечення / наук. кер. О. В. Бєлкіна-Ковальчук; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 42 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 26-чер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Бєлкіна-Ковальчук, Олена Віталіївна
Теми: соціальний захист
особи з інвалідністю
соціальна допомога
Короткий огляд (реферат): Мета роботи полягає у визначенні теоретико-практичних засад соціального захисту осіб з інвалідністю та розробці практичних рекомендацій щодо підвищення його ефективності. Об’єктом дослідження є соціальний захист осіб з інвалідністю. Предметом дослідження є зміст, форми і методи соціального захисту осіб з інвалідністю. Розглянуто теоретичні основи соціального захисту осіб з інвалідністю; проаналізовано соціальний захист осіб з інвалідністю Луцької міської територіальної громади, а саме Департамент соціальної та ветеранської політики Луцької міської ради; досліджено програми, які спрямовані на підтримку людей з обмеженими можливостями, Програма соціальної адаптації осіб з інвалідністю на 2024-2026 роки; Програма «Громада без бар’єрів» на 2024–2026 роки; з метою підвищення ефективності соціального захисту осіб з інвалідністю, Луцької міської територіальної громади було розроблено ряд рекомендацій, дотримання яких допоможе та покращить соціальний захист людей з інвалідністю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24367
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:FP_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
telebei_2024.pdf950,15 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.