Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/2433
Назва: Навчально-методичні матеріали до курсу “Іноземна мова професійна” для студентів І курсу юридичних факультетів спеціальності “Правознавство”
Інші назви: English for law students (part I)
Автори: Яцишин, Наталія Пилипівна
Yatsyshyn, N. P.
Гусак, Людмила Євгенівна
Husak, Liudmyla Ye.
Бібліографічний опис: Навчально-методичні матеріали до курсу “Іноземна мова професійна” для студентів І курсу юридичних факультетів спеціальності “Правознавство” / Гусак Л.Є., Яцишин Н.П. – Луцьк: РВВ “Вежа” Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009 – 71 с.
Дата публікації: 2009
Дата внесення: 15-лис-2013
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: іноземна мова професійна
навчально-методичні матеріали
правознавство
Короткий огляд (реферат): До видання входять тексти фахового спрямування із комплексом тренувальних лексичних та граматичних вправ, спрямованих на ефективне засвоєння студентами навчального матеріалу з дисципліни “Іноземна мова професійна” на юридичному факультеті.
Опис: Навчально-методичні матеріали орієнтовані на забезпечення студентів необхідним матеріалом для аудиторної, індивідуальної та самостійної роботи, а тому може бути використаний при вивченні курсу іноземної мови як студентами денного так і заочного відділення спеціальності “Правознавство”. В якості додаткової літератури видання призначається для аспірантів, вчителів середніх загальноосвітніх шкіл, учнів старших класів, а також для тих, хто самостійно вивчає англійську мову та цікавиться правознавством.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/2433
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
navchmetod.pdf800,53 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.