Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/2432
Назва: Робочий зошит для індивідуальної та самостійної роботи студентів I курсу юридичного факультету спеціальності “Правознавство” з курсу «Іноземна мова професійна»
Інші назви: First year student’s workbook (individual and independent work in English) for Law students.
Автори: Яцишин, Наталія Пилипівна
Yatsyshyn, N. P.
Гусак, Людмила Євгенівна
Husak, Liudmyla Ye.
Бібліографічний опис: First year student’s workbook (individual and independent work in English) for Law students. Робочий зошит для індивідуальної та самостійної роботи студентів I курсу юридичного факультету спеціальності “Правознавство” з курсу «Іноземна мова професійна» /Яцишин Н.П., Гусак Л.Є. – Луцьк: Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009. – 27 с.
Дата публікації: 2009
Дата внесення: 15-лис-2013
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: вивчення англійської мови
кредитно-модульна системна
робочий зоши
Короткий огляд (реферат): Робочий зошит призначений для виконання самостійної та індивідуальної роботи студентами-правознавцями, орієнтований на забезпечення студентів необхідним матеріалом для такого виду робіт згідно кредитно-модульної системи навчання. Може бути використаний при вивченні курсу іноземної мови як студентами денного так і заочного відділення спеціальності “Правознавство”.
Опис: В якості додаткової літератури видання призначається для магістрів, аспірантів, вчителів середніх загальноосвітніх шкіл, учнів старших класів, а також для тих, хто самостійно вивчає англійську мову та цікавиться правознавством.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/2432
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
first year.pdf437,57 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.