Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24315
Назва: Вплив фактору сезонності на обіг препаратів імуностимулювальної дії
Автори: Кузьмич, Тетяна Ігорівна
Приналежність: Кафедра фармації та фармакології
226 Фармація, промислова фармація
Бібліографічний опис: Кузьмич Т. І. Вплив фактору сезонності на обіг препаратів імуностимулювальної дії : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 226 Фармація, промислова фармація / наук. кер. К. І. Сметаніна ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 65 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 24-чер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Науковий керівник: Сметаніна, Катерина Іванівна
Теми: лікарські засоби
імуностимулювальна дія
потреба в лікарських засобах
фактор сезонності
Короткий огляд (реферат): Сучасний фармацевтичний ринок насичений препаратами, що активно використовуються хворими з метою самопрофілактики та самолікування. До них належать такі, що впливають на імунну систему як в цілому, так і на окремі її ланки. Лікарські засоби з імуностимулювальними властивостями змушують організм виробляти додаткові імунні клітини і підтримують у належному стані імунний захист. Актуальним питанням на сьогодні є аналіз ринку, попиту на такі препарати. Основу наукового пошуку та дослідження в цілому складають: аналіз рівня споживацьких потреб, формування попиту залежно від ряду чинників, в т.ч. сезонних факторів, частота призначення лікарем та використання з метою самолікування. Розуміння ж сезонних факторів допомагає спрогнозувати споживацькі потреби протягом року в конкретних препаратах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24315
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:FM_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kuzmych_2024.pdf1,3 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.