Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24250
Назва: Соціально-психологічний клімат в системі менеджменту персоналу організації в умовах змін
Автори: Глущук, Олена Сергіївна
Приналежність: 073 Менеджмент
Кафедра менеджменту
Бібліографічний опис: Глущук О. С. Соціально-психологічний клімат в системі менеджменту персоналу організації в умовах змін : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 073 Менеджмент / наук. кер. Л. М. Черчик ; Волинський національний університет імені лесі Українки. Луцьк, 2024. 69 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 17-чер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Черчик, Лариса Миколаївна
Теми: соціально-психологічний клімат
персонал організації
менеджмент персоналу
ефективність
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі проведено комплексний аналіз та виявлено ключові фактори, які впливають на формування соціально-психологічного клімату в системі менеджменту персоналу організації в умовах змін. Досліджено сутність та складові соціально-психологічного клімату, особливості управління соціально-психологічним кліматом в організації. Розроблено методичні підходи до аналізу складових та оцінки соціально-психологічного клімату в системі менеджменту персоналу організації. Дано характеристику та здійснено аналіз основних показників діяльності *************** Проведено аналіз складових формування соціально-психологічного клімату *************** та оцінку ефективності соціально-психологічного клімату в системі менеджменту персоналу організації. У висновках і пропозиціях викладено виявлені проблеми та рекомендації щодо поліпшення соціально-психологічного клімату ***************.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24250
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:FEU_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hlushchuk_2024.pdf1,33 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.