Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24221
Назва: Самооцінка та рівень успішності студентської молоді
Автори: Кощій, Катерина Сергіївна
Приналежність: Кафедра практичної психології та психодіагностики
053 Психологія
Бібліографічний опис: Кощій К. С. Самооцінка та рівень успішності студентської молоді : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавр : спец. 053 Психологія / наук. кер. Р. П. Федоренко ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 70 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 11-чер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Федоренко, Раїса Петрівна
Теми: самооцінка
студент
успішність
мотивація
навчання
рефлексія
самоефективність
Короткий огляд (реферат): Розглянуто теоретико-методологічні основи дослідження щодо самооцінки та рівня успішності студентської молоді, зокрема досліджено феномен «самооцінки» в психологічній літературі, особливості мотиваційних сфер особистості та вивчено самооцінку як психологічний фактор успішності серед студентів. Проведено емпіричне дослідження самооцінки та рівня успішності студентської молоді. За результатами даного дослідження та кореляції отриманих даних здійснено узагальнення та досліджено психологічні характеристики, що можуть мати вплив на академічну успішність. Запропоновано можливі практичні рекомендації у вигляді програми психологічного тренінгу, мета якої підвищення рівня самооцінки особистості юнацького віку. Здійснено опис занять психокорекційної програми, а також створено тематичний план занять, у якому вказано структуру заняття, обладнання та тривалість проведення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24221
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:FPsy_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Koshchiy_2024.pdf1,46 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.