Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24086
Назва: Історія і методологія документознавства
Автори: Гаврилюк, Світлана Віталіївна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Гаврилюк С. В. Історія і методологія документознавства : силабус нормативного освітнього компонента підготовки магістра, галузі знань 02 Культура і мистецтво, спеціальності 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа за освітньо-професійною програмою «Інформаційна, документно-аналітична діяльність» / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет історії, політології та національної безпеки, кафедра музеєзнавства, пам’яткознавства та інформаційно-аналітичної діяльності. Луцьк, 2023. 17 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 19-кві-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: історії створення різних видів документів
зміни видового складу документів
організацією документообігу в конкретний історичний період
Короткий огляд (реферат): Освітній компонент «Історія і методологія документознавства» належить до переліку нормативних навчальних дисциплін підготовки магістрів за спеціальністю 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», освітньо-професійною програмою «Інформаційна, документно-аналітична діяльність» і спрямований на вивчення здобувачами вищої освіти: історії створення різних видів документів, починаючи від найдавніших часів і завершуючи ХХІ ст.; еволюції документації; чинників, що визначали зміни видового складу документів, їх форми; процесів, пов’язаних з організацією документообігу в конкретний історичний період. Освітній компонент допоможе зрозуміти і засвоїти місце і роль документів у житті суспільств різних епох, пізнати закономірності еволюції різних типів документів. Увага приділятиметься методології документознавства, методам і принципам документознавчих досліджень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24086
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
OK_6_ Havruliuk_2023.pdf574,88 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.