Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24021
Назва: Використання англомовних коміксів для формування пізнавального інтересу здобувачів освіти в початковій школі
Автори: Тараканець, Ірина Анатоліївна
Приналежність: кафедра практики англійської мови
014 Середня освіта (Англійська мова і література)
Бібліографічний опис: Тараканець І. А. Використання англомовних коміксів для формування пізнавального інтересу здобувачів освіти в початковій школі : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 014 Середня освіта (Англійська мова і література) / наук. кер. І. М. Калиновська ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2023. 83 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 2-кві-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Калиновська, Ірина Миколаївна
Теми: англомовні комікси
комунікативні навички
пізнавальний інтерес
система вправ
початкова школа
Короткий огляд (реферат): Застосування коміксів на уроках англійської мови допомагає закріпити деякі граматичні структури, шаблони для діалогів і різні групи слів, адже наочність, присутня в освітньому коміксі, збільшує частку сприйнятого навчального матеріалу. Серед функцій у навчанні іноземних мов розрізняють: мотивуючу, візуалізуючу, естетичну, індивідуалізуючу, контекстну, розвиваючу, оптимізуючу, творчу, інтрактивну, культурну. До методів дослідження коміксів, які застосовуються на уроках англійської мови в молодшій школі, ми відносимо: вивчення лексики, розвиток навичок читання, практика мовлення, творчі завдання, порівняння культур, інтерактивність та засоби оцінювання. До ключових аспектів, які вчитель повинен враховувати щодо рівня дітей, належать: рівень мовного володіння, вік дітей, індивідуалізацію, мету використання коміксів, оцінювання та ретроспекцію. Комікси відносяться до допоміжних, орієнтованих на здобувача освіти візуально-текстових засобів навчання. Вони є чудовим джерелом інформації, адже передають інформацію, супроводжують її ілюстраціями, які допомагають легше сприймати і розуміти сказане в тексті, що особливо важливо під час вивчення іноземної мови у молодших класах. Потенціал використання коміксів у викладанні іноземної мови залежить від: 1) правильного вибору коміксу для конкретної групи дітей; 2) відповідного вибору параметрів коміксу відповідно до теми уроку; 3) інтеграції елементів коміксу в урок. Найчастіше сучасні комікси застосовуються на уроках англійської мови як додатковий матеріал, спрямований на формування та опрацювання навичок читання, письма, говоріння та аудіювання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24021
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:FIF_KR (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tarakanets_2023.pdf1,29 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.