Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23338
Назва: Навчальна практика бакалавра-фізика : методичні рекомендації до організації та проведення
Автори: Федосов, Сергій Анатолійович
Замуруєва, Оксана Валеріївна
Шигорін, Павло Павлович
Бібліографічний опис: Федосов С. А., Замуруєва О. В., Шигорін П. П. Навчальна практика бакалавра-фізика : методичні рекомендації до організації та проведення. Луцьк , 2023. 18 с.
Дата публікації: 15-лют-2023
Дата внесення: 5-гру-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 539.2
Теми: Навчальна практика
Обчислювальна практика
Базова лабораторна практика
Спеціалізована лабораторна практика
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації до організації та проведення навчальної практики – складова комплексу робочих матеріалів створених для забезпечення якісної практичної підготовки бакалаврів-фізиків галузей знань 01 Освіта/Педагогіка, 10 Природничі науки. Методичні рекомендації до організації та проведення навчальних практик охоплюють усі практичні етапи при організації практики, від підготовки необхідних документів і до захисту перед комісією. Видання містить набір матеріалів необхідних для організації повноцінної самостійної роботи здобувачів освіти, є необхідним і важливим при плануванні організації та проведенні навчальної практики, і рекомендовано використовувати при опануванні освітніх компонент «Обчислювальна практика», «Базова лабораторна практика», «Спеціалізована лабораторна практика» тощо навчального плану підготовки бакалаврів. Навчально-методичне видання відповідає чинній освітній програмі підготовки й рекомендовано бакалаврам спеціальності 104 «Фізика та астрономія», а також буде корисним у використанні науковим керівникам і здобувачам освіти спеціальностей 014 «Середня освіта» (спеціалізації 014.08 Середня освіта (Фізика)), 105 «Прикладна фізика та наноматеріали», спеціальностей галузей технічних наук.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23338
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FTI)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Navch_pr.pdf420,11 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.