Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22970
Назва: Майстерня репетиторства з української мови
Автори: Масицька, Тетяна Євгенівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Масицька Т. Є. Майстерня репетиторства з української мови : навчально-методичні рекомендації до вивчення вибіркового освітнього компонента / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет філології та журналістики, кафедра української мови та лінгводидактики. Луцьк : Вежа-Друк, 2023. 40 с.
Дата публікації: лис-2023
Дата внесення: 2-лис-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Вежа-Друк
УДК: 811.161.2(072)
Теми: українська мова
тести
репетитор
ЗНО
НМТ
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичні рекомендації до вибіркового освітнього компонента «Майстерня репетиторства з української мови» призначені для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня філологічних спеціальностей. Навчально-методичні рекомендації складено з орієнтиром на можливість вільного проектування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів освіти у Волинському національному університеті імені Лесі Українки. Ураховано специфіку освітньо-професійних програм «Середня освіта. Українська мова та література. Світова література» і «Українська мова та література. Світова література». У навчально-методичних рекомендаціях представлено структуру вибіркового освітнього компонента «Майстерня репетиторства з української мови», запропоновано зміст лекційних і практичних занять, завдання для самостійної роботи, схему оцінювання знань здобувачів вищої освіти та список рекомендованих джерел. Для здобувачів вищої освіти філологічних спеціальностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22970
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FFG)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Maist_rep_ukr_mov.pdf1,16 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.