Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22857
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОхманюк, Віталій Федорович-
dc.date.accessioned2023-10-02T11:32:50Z-
dc.date.available2023-10-02T11:32:50Z-
dc.date.issued2023-09-28-
dc.date.submitted2023-09-28-
dc.identifier.citationОхманюк В. Фахова майстерність (І. Міський «Бетута пе Лок» аранжування В. Охманюка): метод.-реком. для сам. роб. з ОК «Фахова майстерність». Луцьк : Вежа-Друк, 2023. 23 с.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22857-
dc.descriptionРекомендовано здобувачам вищої освіти напряму «Музичне мистецтво» та викладачам закладів вищої освіти, керівникам професійних й аматорських оркестрів та ансамблів українських народних інструментів. Також матеріал наближено до практичного використання на заняттях з освітніх компонентів «Вокально-оркестровий клас», «Фахова майстерність», «Методика і практикум роботи з творчим колективом», «Педагогічна практика в ЗВО».uk_UK
dc.description.abstractУ методичні рекомендації з освітнього компонента «Фахова майтерність» запропоновано композицію для оркестру українських народних інструментів «Бетута пе Лок». Зроблено гармонічний аналіз та аранжування твору, в основі якого покладено теми українських народних мелодій.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.subjectФахова майстерністьuk_UK
dc.subjectмузичне мистецтвоuk_UK
dc.subjectінструментознавствоuk_UK
dc.subjectаранжуванняuk_UK
dc.titleФахова майстерність (І. Міський «Бетута пе Лок», аранжування В. Охманюка)uk_UK
dc.typeMethodical recommendationsuk_UK
dc.contributor.affiliationВолинський національний університет імені Лесі Українкиuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
dc.subject.udc78.071:005.336.5(072)uk_UK
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FKiM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_Lok.pdf1,88 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.