Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22714
Назва: Профілактика паразитарних захворювань школярів
Автори: Сухомлін, Катерина Борисівна
Зінченко, Олександр Павлович
Зінченко, Марія Олександрівна
Бібліографічний опис: Профілактика паразитарних захворювань школярів : навчально-методичний посібник / уклад. К. Б. Сухомлін, О. П. Зінченко, М. О. Зінченко ; Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет біології та лісового господарства, кафедра зоології, кафедра ботаніки і методики викладання природничих наук. Луцьк, 2023. 218 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 5-вер-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 576.89 (075.8)
Теми: паразитарні інвазії
паразитичні організми
паразитизм
тести
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник вміщує конспект 18 лекцій та 1035 тестових завдань з вибіркового освітнього компоненту «Профілактика паразитарних захворювань школярів», рекомендованого для студентів денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 01 «Освіта», спеціальності 014 «Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)», освітньо-професійної програми «Середня освіта. Біологія, природознавство та здоров’я людини» та спеціальності 014 «Середня освіта (Природничі науки)» за освітньо-професійною програмою «Середня освіта Природничі науки». Конспект лекції та тести призначені для самостійної підготовки студентів для проміжного та підсумкового контролю знань. До кожної лекції наведена тема, інформаційний матеріал, питання для обговорення, питання для контролю знань. Тестові завдання розміщено відповідно до лабораторних робіт та модулів, до них наведено правильні відповіді. Наприкінці розміщено список рекомендованої літератури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22714
Тип вмісту: Handbook
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
PPZSH_metod2023.pdf1,47 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.