Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22305
Назва: Психологія професійної ідентичності
Автори: Коць, Михайло Онисимович
Бібліографічний опис: Коць М. О. Психологія професійної ідентичності : силабус вибіркового освітнього компонента підготовки магістра спеціальності 053 Психологія освітньо-професійної програми «Психологія» / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2022. 15 с.
Дата публікації: сер-2022
Дата внесення: 1-тра-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: психологія
професія
ідентичність
Короткий огляд (реферат): У ОК представлено теоретико-методологічні та практичні засади становлення професійної ідентичності у контексті цивілізаційних викликів сучасності; аналізується ідентичність як соціально-психологічна реальність; вивчається професійна ідентичність у взаємозв’язку із професійним самовизначенням та професійною діяльністю. Метою освітнього компонента «Психологія професійної ідентичності» є формування у здобувачів освіти сучасного уявлення про професіоналізм, динаміку професійного самовизначення, професійної ідентичності особистості та вміння на практиці застосовувати рекомендації сучасної психології професійної діяльності та професійної кар’єри, сприяти на цій основі виробленню психологічної готовності до кваліфікованої фахової діагностичної, консультативної та корекційної діяльності психолога. Завданнями вивчення освітнього компонента “Психологія професійної ідентичності” є: - формування уявлень про психологію професійної ідентичності як про актуальну теоретико-прикладну наукову галузь; - інтеграція та систематизація знань про професійну ідентичність та професійне самовизначення особистості впродовж усього життєвого шляху; - опанування знань про психологію суб’єкта фахової діяльності та успішну побудову ним професійної кар’єри; - формування професійного мислення у здобувачів освіти, набуття ними досвіду творчого використання психологічних знань для вирішення конкретних завдань майбутньої фахової діяльності; - сприяння професійному самовизначенню та набуттю здобувачами освіти професійно-педагогічної ідентичності через усвідомлення психологічних особливостей фахової діяльності та передумов її опанування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22305
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Psyhol_prof_ident.pdf517,92 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.