Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22004
Назва: Психологічний розвиток та супровід осіб різних категорій
Автори: Гошовська, Дарія Тарасівна
Бібліографічний опис: Гошовська Д. Т., Психологічний розвиток та супровід осіб різних категорій : методичні рекомендації до курсу / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2023. 56 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 16-бер-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
УДК: 159.922.6(02)
Теми: діагностика
корекція
сензитивні періоди розвитку
сензитивні періоди розвитку,
зона актуального розвитку
Короткий огляд (реферат): Предметом освітнього компонента (ОК) «Психологічний розвиток та супровід осіб різних категорій» є безпосередня робота з людьми, спрямована на вирішення психологічних проблем, пов'язаних з труднощами в міжособистісних стосунках, а також глибинних особистісних проблем. Основною метою є сформувати у здобувачів теоретичні компетентності і практичні знання та уміння, які стосуються забезпечення емоційної, смислової та екзистенційної підтримки у ситуаціях труднощів, які виникають у процесі особистісного та соціального буття. Методичні рекомендації призначений для магістрів денної та заочної форм навчання, можуть бути корисними для психологів, яких цікавлять проблеми психологічного супроводу та розвитку осіб на різних етапах життєвого шляху, в різних ситуаціях, а також перебігу та корекції деструктивних порушень та змін.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22004
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Psychol rozv ta supr osib.pdf921,89 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.