Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/2195
Назва: Історико-правові засади співпраці України і Європейського Союзу
Автори: Яцишин, Михайло Михайлович
Yatsyshyn, M.
Бібліографічний опис: Яцишин М. М. Історико-правові засади співпраці України і Європейського Союзу / М. М. Яцишин, Ю. М. Яцишин // Держава і право: проблеми становлення і стратегія розвитку: зб. матеріалів ІV Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 20-й річниці заснування інституту президентства в Україні (м. Суми, 21–22 травня 2011 р.) / Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ. – Суми : Університетська книга, 2011. – С. 659–661.
Дата публікації: 2011
Дата внесення: 5-лис-2013
Видавництво: Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ
Теми: Україна
Європейський Союз
співробітництво
євроінтеграційний процес
Короткий огляд (реферат): Як свідчить історико-правовий аналіз правового й інституціонального закріплення співробітництва України й ЄС, у теоретичному плані створено практично всі необхідні умови для успішного розвитку цього процесу. Крім того, експерти прогнозують появу нових можливостей співробітництва України і ЄС у зв’язку з виникненням обопільного інтересу до сучасних проблем європейського і світового розвитку. Водночас можна очікувати й негативного впливу розширення ЄС на певні сфери співробітництва з Україною, що пов’язано зі змінами регулятивного режиму у відносинах з нашою державою, згідно з нормами, правилами і процедурами ЄС.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/2195
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FYu)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
hist-prav_2011_Sumy.pdf226,25 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.