Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/2193
Назва: Морально-етичні засади діяльності органів та установ виконання кримінальних покарань
Автори: Яцишин, Михайло Михайлович
Yatsyshyn, M.
Бібліографічний опис: Яцишин М. М. Морально-етичні засади діяльності органів і установ виконання кримінальних покарань / М. М.Яцишин // Моральні основи права: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (Івано-Франківськ, 16 грудня 2010 р.). – Івано-Франківськ : Надвірнянська друкарня, 2010. – С. 504–507.
Дата публікації: 2010
Дата внесення: 5-лис-2013
Видавництво: Прикарпатський юридичний інститут Львівського державного університету внутрішніх справ
Теми: кримінально-виконавча система
морально-гуманістичні засади
Короткий огляд (реферат): Моральні норми створюють основу для здійснення кримінального покарання відповідно до нормативних приписів і є внутрішнім мотиваційним чинником для справедливих і законних рішень та дій з боку органів і установ виконання покарань та їх персоналу. Суб’єкт, який відбуває кримінальне покарання, має бути упевнений у законності, повноті, об’єктивності, а отже, у справедливості таких дій. При цьому, вирішення поставленої проблеми повинно бути пов’язане з визначенням обов’язкових моральних вимог, що мають враховуватися усіма суб’єктами кримінально-виконавчого процесу. Такі вимоги повинні бути виражені в Кримінально-виконавчому кодексі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/2193
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FYu)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
PYUI_L'vDUVS_2010.pdf137,39 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.