Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21928Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Сметаніна, Катерина Іванівна | - |
| dc.date.accessioned | 2023-02-17T11:46:43Z | - |
| dc.date.available | 2023-02-17T11:46:43Z | - |
| dc.date.issued | 2023-02 | - |
| dc.identifier.citation | Навчальна практика з фармацевтичної ботаніки: Методичні рекомендації для самостійної роботи для студентів 2 курсу підготовки магістра спеціальності 226 – Фармація, промислова фармація / уклад. К.І.Сметаніна. – Луцьк, 2023. – 56 с | uk_UK |
| dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21928 | - |
| dc.description.abstract | Методичні рекомендації розроблені для самостійної роботи здобувачів освіти ІІ року навчання за спеціальністю 226 «Фармація, промислова фармація» другого (магістерського) рівня. Є навчально-методичним виданням, що допомагає студенту самостійно опанувати різними типами робіт під час практики з фармацевтичної ботаніки, набути певного роду знань та практичних навичок з основ ідентифікації лікарської рослинної сировини та визначення рослин | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Волинський національний університет імені Лесі Українки | uk_UK |
| dc.subject | фармацевтична ботаніка | uk_UK |
| dc.subject | навчальна практика | uk_UK |
| dc.title | Навчальна практика з фармацевтичної ботаніки: Методичні рекомендації для самостійної роботи для студентів 2 курсу підготовки магістра спеціальності 226 – Фармація, промислова фармація | uk_UK |
| dc.type | Methodical recommendations | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | Волинський національний університет імені Лесі Українки | uk_UK |
| dc.coverage.country | UA | uk_UK |
| dc.subject.udc | 615.322(07) | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні матеріали (FChem) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| metod_sam.pdf | 944,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.