Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21722
Назва: Методичні рекомендації до проведення практики здобувачів вищої освіти спеціальності 016 «Спеціальна освіта»
Автори: Брушневська, Ірина Миколаївна
Кузава, Ірина Борисівна
Мацюк, Зоряна Сергіївна
Сергеєва, Валентина Федорівна
Сидорук, Ірина Ігорівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації до проведення практики для здобувачів освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта галузі знань 01 Освіта / Педагогіка: навчально-методичний посібник [Електронний ресурс] / [кол. авторів; за заг. ред. Брушневської І.М.]. Луцьк: Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023. 142 c.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 23-січ-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Волинський національний університет імені Лесі Українки
УДК: 378.147.091.33-027.22(072)
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації до проведення практики укладено на основі силабусів практик освітньо-професійних програм «Корекційна психопедагогіка та логопедія», «Корекційна психопедагогіка (олігофренопедагогіка)», «Спеціальна освіта. Інклюзивна освіта», в яких чітко визначено мету, завдання практик, зазначено бази практик, компетентності, які мають бути сформовані у здобувачів вищої освіти під час проходження практик, обов’язки здобувачів вищої освіти на практиках, обов’язки керівників практик від кафедри, обов’язки керівників практик від баз практики, зміст практик, індивідуальні завдання, перелік документів, які ведуть здобувачі вищої освіти під час практик і подають на кафедру після завершення, вимоги до звітів про практики, критерії оцінювання результатів практик та визначення рівня сформованості компетентностей, порядок підбиття підсумків практик, список рекомендованої літератури. Навчально-методичний посібник розроблений для здобувачів вищої освіти кафедри спеціальної та інклюзивної освіти, а також керівників практик від кафедри.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21722
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FP)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
praktyka_mr.pdf2,32 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.