Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21715
Назва: Теорія фінансів
Автори: Івашко, Олена Анатоліївна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Івашко О. А. Теорія фінансів : навч. посіб. [вид. 2-ге; доп. і перероб.] . К. : 7БЦ, 2021. 408 с.
Дата публікації: чер-2021
Дата внесення: 20-січ-2023
Видавництво: ТОВ "7БЦ"
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Київ
УДК: 336.01(075)
Теми: фінанси
гроші
фінансова система
податки
бюджет
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розкрито теорію фінансів. Розглянуто сутність фінансів, їх функції та роль у системі розподільчих відносин, подано характе- ристику окремих сфер і ланок фінансової системи, основ реалізації фінансової політики та механізму, змісту і призначення державних фінансів, фінансів підприємств і домогосподарств, місцевих та міжнародних фінансів, фінансо- вого й страхового ринків; визначено засади організації фінансів зарубіжних країн та ін. Для студентів усіх економічних спеціальностей, а також для всіх, хто бажає поглибити свої знання з найважливіших проблем фінансової науки.
Опис: У навчальному посібнику розкрито теорію фінансів. Розглянуто сутність фінансів, їх функції та роль у системі розподільчих відносин, подано характе- ристику окремих сфер і ланок фінансової системи, основ реалізації фінансової політики та механізму, змісту і призначення державних фінансів, фінансів підприємств і домогосподарств, місцевих та міжнародних фінансів, фінансо- вого й страхового ринків; визначено засади організації фінансів зарубіжних країн та ін. Для студентів усіх економічних спеціальностей, а також для всіх, хто бажає поглибити свої знання з найважливіших проблем фінансової науки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21715
ISBN: 978-617-549-066-2
Власник авторського права: Івашко О. А.
Тип вмісту: Handbook
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tf2021.pdf6,48 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.