Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/2151
Назва: Особливості правового статусу засуджених в Україні та правових системах інших європейських держав
Автори: Яцишин, Михайло Михайлович
Yatsyshyn, M.
Бібліографічний опис: Яцишин М.М. Особливості правового статусу засуджених в Україні та правових системах інших європейських держав / М.М. Яцишин // Порівняльне правознавство: сучасний стан і перспективи розвитку : зб. наук. пр. / За ред. Ю.С.Шемшученка, І.С.Гриценка, М.Б.Бучка; упор. О.В.Кресін. – К. : Логос, 2010. – С. 480-482.
Дата публікації: 2010
Дата внесення: 1-лис-2013
Теми: правововий статус засуджених
Короткий огляд (реферат): В статті досліджено встановлення на основі порівняльного виміру правового статусу засуджених в українській і європейській правовій системах. При цьому методологія дослідження передбачає зіставлення міжнародно-правових документів, які розроблялись та приймались під егідою Ради Європи, з одного боку, і норм та джерел вітчизняного кримінально-виконавчого законодавства приведення умов тримання засуджених, які відбувають покарання у місцях позбавлення волі, а також осіб, що тримаються у слідчих ізоляторах і лікувально-трудових профілакторіях, у відповідність з міжнародними стандартами” (1994 р.), з іншого боку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/2151
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FYu)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Porivn_prav_osobl.pdf145,64 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.