Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21360
Назва: Щоденник психолого-педагогічної практики
Автори: Іванців, Оксана Ярославівна
Бібліографічний опис: Іванців О. Я. Щоденник психолого-педагогічної практики за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр» [(для студентів денної та заочної форми навчання) галузі галузі знань 01 «Освіта», «Педагогіка», спеціальності 014 «Середня освіта» освітньої програми « Середня освіта. Біологія та здоров’я людини», освітньої програми « Середня освіта. Природничі науки»] / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет біології та лісового господарства, кафедра ботаніки і методики викладання природничих наук. Луцьк, 2022. 35 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 21-лис-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 57:377.3 (051)
Теми: психолого-педагогічна практика
напрями навчально-виховної роботи
аналіз документації
психолого-педагогічна характеристика
спрямованість особистості
емоційно-вольові якості учня
Індивідуально-психологічні особливості учня
навчальна діяльність
аналіз навчального заняття
тип навчального заняття
форма навчального заняття
структура навчального заняття
Короткий огляд (реферат): Психолого-педагогічна практика є етапом у підготовці студентів за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр». Тому зміст і характер їх діяльності на час педагогічної практики відрізняється більшою різноманітністю видів та форм. Ця практика є максимально наближеною до реальної професійної роботи вчителя і класного керівника. Метою педагогічної практики є підготовка студентів до виконання функцій вчителя-предметника та класного керівника, а також до проведення систематичної навчально-виховної роботи з учнями 5-11 класів. Завдання педагогічної практики: - поглиблення і закріплення теоретичних знань, отриманих студентами в університеті та їх застосування у вирішенні конкретних педагогічних задач; - набуття студентами умінь та навичок організації і самостійного проведення навчально-освітньої та виховної роботи з учнями; - - формування у студентів професійних умінь спостереження за учнями, вивчення їх індивідуальних особливостей та врахування їх у навчальній і виховній роботі; - розвиток вмінь і навичок синтезу здобутих знань у галузі психології, педагогіки та окремих методик у практиці педагогічної роботи; - виховання у студентів стійкого інтересу і любові до професії вчителя, формування потреби у педагогічній самоосвіті, вироблення творчого і дослідницького підходу до педагогічної діяльності. У посібнику розглядаються завдання і зміст психолого-педагогічної практики студентів за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр», відображена структура та принципи її організації. Це значно полегшить студентам ведення психолого-педагогічного аналізу та фіксацію педагогічних спостережень. Щоденник роботи студента-практиканта - це обов’язковий документ у закладах вищої освіти , що проводять такий вид практики. Ведеться він кожним студентом протягом педагогічної практики та подається заповненим на факультет після її завершення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21360
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
shchodennyk.pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.