Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21345
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСметаніна, Катерина Іванівна-
dc.date.accessioned2022-11-21T09:00:30Z-
dc.date.available2022-11-21T09:00:30Z-
dc.date.issued2022-
dc.date.submitted2021-
dc.identifier.citationСметаніна К. І. Збірка тестових завдань, варіантів контрольного опитування засвоєння матеріалу з дисципліни «Вступ у фармацію» для практичних занять для студентів І-го курсу спеціальності 226 «Фармація. Промислова фармація» . Луцьк : Завжди Поруч, 2022. 122 с.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21345-
dc.descriptionВ даній збірці сфокусовані основні варіанти контрольних, самостійних робіт та тестових опитувань при вивченні дисципліни «Вступ у фармації», що пишуться з метою перевірки рівня засвоєння матеріалу.uk_UK
dc.description.abstractЗасобами діагностики рівня підготовки студентів є тестові завдання, практичні ситуації з теоретичним обґрунтуванням (ситуаційні завдання), контрольні та самостійні роботи. В даній збірці сфокусовані основні варіанти контрольних, самостійних робіт та тестових опитувань при вивченні дисципліни «Вступ у фармації», що пишуться з метою перевірки рівня засвоєння матеріалу.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.subjectфармаціяuk_UK
dc.subjectісторія фармаціїuk_UK
dc.subjectаптекаuk_UK
dc.subjectохорона здоров яuk_UK
dc.subjectпровізорuk_UK
dc.subjectфармацевтuk_UK
dc.subjectетикаuk_UK
dc.subjectлікарський засібuk_UK
dc.titleЗбірка тестових завдань, варіантів контрольного опитування засвоєння матеріалу з дисципліни «Вступ у фармацію»uk_UK
dc.typeMethodical recommendationsuk_UK
dc.contributor.affiliationВолинський національний університет імені Лесі Українкиuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
dc.subject.udc615.1 (001)uk_UK
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FChem)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_02.pdf1,7 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
obklad.jpg111,71 kBJPEGПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.